sâmbătă, 12 iulie 2014

Weekend de vara, afara


Unul din motivele pentru care imi place atat de mult vara este ca totul se petrece afara. Asa ca daca ai ramas in Bucuresti zilele astea, iata ce poti face: 


Incepe cu o plimbare pe Putul lui Zamfir. Nu vei gasi strada aglomerata, cum o stii in timpul saptamanii, ci inchisa circulatiei auto, animata si plina de surprize la tot pasul. Se intampla Zilele Zamfirescu asa ca toate magazinele si restaurantele de pe strada din Dorobanti te vor intampina pe trotuar, cu retete deosebite, cu oferte si workshop-uri. Un fel de Street Delivery de cartier sau un fel de Portobello bucurestean :) Oricum ar fi, merita sa treceti pe-acolo. La The London Street Bistro se incinsese gratarul de la prima ora a diminetii iar bunatatile lui Rachel erau gata de vanzare! 




Mai multe detalii despre eveniment, gasiti pe Facebook


Pe seara puteti merge la Casa de pe Chei pentru filme cu tematici metafizice. Sau daca estetica abstracata nu va atrage in aceasta seara de vara, puteti oricum sa mergeti pentru un burger :) Burger Van-ul despre care va povesteam aici, poposeste la casa de pe Splaiul Unirii nr.195. 



Duminica puteti face o plimbare pe strazile ascunse ale Bucurestiului. Aproape de Parcul Carol, pe langa 11 iunie, este strada Xenofon. Singura strada in trepte din Bucuresti, mult prea putin cunoscuta pana acum, a fost infrumusetata in cadrul unui proiect socio-cultural sustinut de Initiative, iar treptele au devenit panza de pictura a artistei Eva Radu, care le-a transformat intr-un adevarat spectacol vizual. 





Fotografii by Bogdan Caraman