vineri, 22 mai 2015

Inspiration | weekend

Primavara ma umple de energie intr-un mod pe care aproape ca nu mi-l pot explica. Ce astenie...e timpul sa ne bucuram de soare, de copaci infloriti, de zile mai lungi si intalniri cu prietenii mai dese. De mese bogate si colorate, de miros de liliac si iasomie, de seri tarzii petrecute afara, de vin rece si de inghetata. Tocmai v-a fost prezentat un nou camp semantic al bucuriei :) Parca ai timp sa faci mai multe lucruri, sau chiar daca nu le faci, parca nu-i asa de grav pentru ca oricum si maine va fi soare :) 

In ton cu starea asta generala de bine iata si cateva idei pentru un spring brunch cu prietenii, de pe site-ul a Better Happier St.Sebastian. Numai uitandu-te la imagini iti vine sa gatesti, sa-ti suni prietenii si sa le spui ca vinul si limonada sunt la rece si ca ii astepti la masa! Sau, ma rog, at least that's how I see it! Spuneti voi daca am dreptate, sau nu!  

One more thing...e atata culoare si veselie in pozele astea incat e pentru prima oara cand un mileu chiar mi se pare acceptabil. E foarte posibil sa fie salvat de florile puse in sticle de vin. Eu tot nu l-as folosi, dar oricum aici nu arata atat de rau. 

Gata! Va las sa va bucurati de un weekend grozav cu cine vreti voi! Eu ma duc sa fac gogosi cu glazura si tarta cu sparanghel - ca doar nu m-am uitat la imaginile astea degeaba :))