marți, 16 decembrie 2014

Christmas DIY

De Craciun, una din micile mele placeri este sa confectionez tot felul de decoratiuni pentru casa sau pentru brad. E frumos, daca ai timp, sa pregatesti pachete cu dulciuri de casa pentru prieteni, sa faci aranjamente pentru masa de Craciun, sa cauti retete pe care sa le pregatesti pentru masa in familie. Asa ca deschid laptop-ul si ma pun pe cautari. 



Pe blogul Ralucai, de la Custom Paper Design, am gasit pasii pentru confectionarea unui bradut din paginila unei carti.  





Tot cu hartie se pot "imbraca"cateva globulete (folositi lipici pentru tapet si cateva foi de ziar) sau se pot confectiona stelute pentru brad (gasiti tutorialul pe Homemade gifts made easy). Globuri de genul asta gasiti si la Targul Carturestilor, dar e mult mai amuzant sa le faci acasa :) 







Desi nu imi place sa incarc foarte mult casa cu motive de Craciun, demonstratia de mai jos, despre cum sa aranjezi servetelele sub forma de brad, nu mi s-a parut o idee chiar atat de rea. 





Adaugam pe masa si un aranjament floral handmade, si suntem gata sa primim vizitatori. Va puteti inspira de la Food52 sau, daca nu vreti sa va aventurati singuri la asa un proiect, puteti merge la un workshop Maison Dadoo pentru un aranjament cu care va veti lauda mult timp. 

Acum ne mai ramane doar sa pregatim bradul si cadourile, si sa speram la putina zapada!