joi, 30 ianuarie 2014

Wishlist vs. to-do list


Anul asta a inceput cu multe planuri si liste. Cum altfel?! ...Frumos aranjate intr-o agenda noua (inca mai arata ordonat si logic, insa in cateva luni va fi plina de mazgalituri si biletele) gandurile pentru urmatoarele luni sunt impartite in liste de cumparaturi, planuri de calatorie si lucruri de facut. Le impartasesc, caci poate va inspira: 

* pe lista de cumparaturi se regasesc: un scaun eames (nu cred ca exista decor in care sa nu mi-l imaginez), un set de lampi E27, vesela colorata si faianta cu motive marocane * dau pagina si trec la lucruri de facut: gradinarit (pentru ca balconul sa nu mai fie un cimitir de ghivece cu flori uscate ci o mica oaza de verdeata), lectii de dans, cina cu prietenii intr-un local diferit din Bucuresti, o data pe luna! Am zis! 

* ajung la calatorii si ma gandesc ca as marca toata harta daca s-ar putea. Pentru inceput insa pe lista avem Barcelona, Madrid, Dublin, Glasgow si neaparat Paris! Acum sa trecem la treaba, caci toata lista de mai sus trebuie pusa in aplicare cumva!