joi, 8 mai 2014

Getting ready for summer

Back in business, dupa mult...prea mult timp! Nu are rost sa va povestesc in ce "domenii" m-am specializat cat am lipsit, va veni si vremea asta... 

Acum hai sa vedem ce putem face prin Bucuresti, ca tot a venit vremea lenevitului la terase, a plimbarilor si a filmelor in aer liber. 

Asadar luna mai ne pregateste pentru vara ce va veni si ne aduce tot felul de evenimente interesante. De la filme, la expozitii foto si evenimente gourmet - avem de toate pe harta orasului. So here it goes, in ordine aleatorie : 

- 23-25 mai primul festival de film de calatorie. Daca nu ati mai fost de multa vreme la Cinema Union sau Eforie, e timpul sa o faceti pentru ca vor rula filme de fictiune, documentare si scurtmetraje cu si despre calatorii. Cine stie, poate va schimbati destinatia de vacanta dupa aceste zile :) Biletele costa 10 lei, iar pe site gasiti si lista filmelor ce vor rula: www.hiptrip.ro
- 08-29 mai expozitia World Press Photo 2014. Simplu de ajuns, in Piata Universitatii. Si de neratat! 140 de fotografii care fac parte din expozitia anuala World Press Photo, cele mai bune fotografii documentare din 2014. Biletul de intrare poate fi cumparat de pe myticket.ro si costa 10 lei. - 16-23 mai Bucharest Biennale, adica 7 zile dedicate artei contemporane, un eveniment care include anul acesta si Noaptea Muzeelor. Mai multe informatii aici: www.bucharestbiennale.org- trebuie sa mai si mancam in tot timpul asta, asa ca intre 16 si 23 mai are loc Saptamana Restaurantelor, adica 7 zile in care 50 de localuri ofera discount-uri la nota de plata sau meniuri la preturi speciale. Nu s-au inscris in acest program chiar cele mai interesante restaurante din Bucuresti, dar puteti incerca totusi OSHO, Morgan La Dud, Gaudi Bistro sau Goccia. Pagina de Facebook are chiar si o aplicatie pentru a rezerva mai usor o masa la unul din localurile participante. So, enjoy! 
Let's get ready for SUMMER in THE CITY!