marți, 22 octombrie 2013

Vider son sac

Am pornit de la ideea de a împărtăși mai multe întâmplări, descoperiri, creații...și de a prezenta într-un mod inedit câteva obiecte cu poveste. Așa am ajuns la Vider son sac cu Marina Enescu.

Ideea este să descoperim prin intermediul câtorva fotografii creațiile Marinei dar și să schițăm portretul unei persoane doar după conținutul genții sale. Ce spun obiectele pe care le purtăm după noi despre personalitatea sau starea noastră de spirit? Să vedem...

CAPH by Marina Enescu este un brand nou pe piață, anunțat în premieră by Discoveries bay. Marina creează genți din piele (nu orice fel de piele, ci de struț, de crocodil sau de șarpe) gândite pentru femeile moderne, ocupate, care au nevoie de genți încăpătoare dar ușoare, casual dar pline de personalitate. Noi am golit ieri aceste genți și iată ce am descoperit:















Noroc că fotografiile au fost făcute într-o zi de luni, în care cu toții suntem poate putin mai organizați. Pe parcursul săptămânii obiceiurile proaste ne prind din urmă și ajungem să avem in genți mult prea multe bonuri fiscale, notițe și inutil de multe pixuri. Ieri am intalnit persoane organizate, care citesc sau asculta muzica, si isi inscriu gandurile in agende colorate.

Despre Marina Enescu puteti vedea mai multe in acest clip by Inversee:



Iar despre creatiile ei puteti pune mai multe ntrebari aici: https://www.facebook.com/marina.enescu.9?fref=ts